Ojooo - Watching AD
deutsch
deutsch
english
english
español
español
português
português
français
français
italiano
italiano
nederlands
nederlands
suomalainen
suomalainen
Dansk
Dansk
svensk
svensk
Norsk
Norsk
ελληνικά
ελληνικά
Türk
Türk
русский
русский
Український
Український
Беларускія
Беларускія
čeština
čeština
български
български
polski
polski
hrvatski
hrvatski
magyar
magyar
bosanski
bosanski
român
român
slovenščina
slovenščina
slovenský
slovenský
српски
српски
shqiptar
shqiptar
Việt
Việt
日本人
日本人
भारतीय
भारतीय
ภาษาไทย
ภาษาไทย
中国的
中国的
A jeni i interesuar seriozisht në të ardhura shtesë në internet?
Ose ju punoni për paratë tuaja ...
ose
Lini një punë pak të holla shumë fitimprurës për ju!
Regjistrohu tani për OJOOO falas!
Nga shtëpia të fituar para në internet. Ju vetëm duhet të klikoni çdo ditë në OJOOO PTC 4 reklama dhe të shikojnë. Regjistrimi (Regjistrimi) është e lehtë. Sign up tani për të ardhurat tuaja anën e deri në $ 500 në shuk OJOOO.COM. Nuk ju mund të marr me qira referime që arbeiten.b për ju Si punon dhe se si ju mund të ndërtojë një të ardhura fitimprurës shtesë, ju mësojnë me ne.
PowerStrips - shqiptar Book Advertising in shqiptar
Cannabis Eco System in shqiptar
Cannabis Eco System in shqiptar
More and more people in shqiptar using this platform
Geld verdienen mit KI-Trading
shqiptar - Download the wallet from Google Play or the App Store
Download the wallet from Google Play or the App Store
shqiptar - BitCoin
Pasqyrë
Si punon kjo
Hap pas hapi instruksionet

Si punon kjo

Për të përdorur këtë program të dobishëm dhe të fitojnë para të mira, është e nevojshme për të librit një përmirësim të Premium+ (Premium plus). Kjo kushton 39,00 $ në muaj (via PayPal ose Payza)

Pasi të keni rezervuar këtë përmirësim, menjëherë të punësojë deri në 300 përdoruesit (Referrals) të OJOOO. Këto tani shfaqen për 30 ditë në zyrën tuaj mbrapa dhe ju gjithashtu mund të fitojnë nëpërmjet klikimeve të tyre.
Kostoja është $ 20 për 100 përdoruesit (Referrals).

Çdo tre ditë, tani ju mund të marrësh me qira deri në një maksimum prej 300 përdoruesit (Referrals). Ju mund të marrësh me qira në të njëjtën kohë OJOOO total prej 3,000 përdoruesit (Referrals)! (Çdo 3 ditë 300 users = 3,000 përdoruesit në një muaj.)
Po, e drejtë! Ju mund User (Referrals) me qera direkt nga kompania! Pra nuk ka kohë dhe nervozues në kërkim të njerëzve që shkojnë në këtë program.

Procedura:

 • Së pari, të regjistroheni falas në OJOOO.

 • Pastaj të bëjë një përmirësim të Premium+ (Premium plus). Shumë e rëndësishme: Premium+ (Premium plus) dhe jo vetëm Premium.

 • Qira pastaj menjëherë 300 përdorues (Referrals). Tani ju mund të fitojnë çdo ditë për 30 ditë në të klikimeve të përdoruesit e juaj me qira!

 • Ju tani keni një llogari Premium+ (Premium plus) dhe kanë marrë me qira 300 Blloko (Referrals). Hyr tani një çdo ditë në zyrën tuaj mbrapa dhe klikoni të paktën 4 reklama.
  Koha e nevojshme për këtë është disa minuta (bëj këtë për shembull gjithmonë para mëngjes). Kjo është absolutisht e nevojshme për ju për të fituar para për të klikimeve të përdoruesve me qira. .

  Ju tani të fitojnë të holla nga reklamat që përdoruesin juaj punësuar (Referrals) klikuar dhe përveç reklamat që ju keni klikuar veten!
  Rasti i dhënë me qira 300 përdoruesit (Referrals) ju i keni fituar çdo ditë rreth 3,5 - 5 $.
  (Shënim - Të gjitha pa garanci - ajo është e bazuar në përvojën dhe kjo nuk është një deklaratë definitive e të ardhurave)

 • Tani përdorin të ardhurat tuaja të përditshme. Rritja në këtë mënyrë çdo ditë e tretë e numrit të përdoruesit tuaj me qira. Ju i keni fituar si gjithnjë e më shumë çdo ditë!

 • Qëllimi do të jetë që ju të arritur numrin maksimal të dhënë me qira 3000 përdoruesit në javët e ardhshme!
  Sigurisht, ju mund të kënaqen me më pak përdorues. Kjo nuk është një "detyrë" për të arritur numrin maksimal të Përdorues qira (Referrals) ... Gjithkush mund të zhvillojnë taktikat e tyre personale!

 • Ju mund të përdorni një pjesë të të ardhurave tuaja ($ 39) për të paguar përmirësimet mujore Premium+ (Premium plus).

 • Sigurisht, ju gjithashtu mund të mbledhë meritat e përditshme. Krediti juaj mund të paguhen direkt në PayPal ose Payza në çdo kohë!

Cilat janë kostot?

 • Upgrade për të Premium+ (Premium plus) - Kosto: $ 39 për muaj.
  Upgrade duhet të rinovohet çdo muaj. Por ju do të jetë në gjendje për të paguar këtë nga të ardhurat tuaja në OJOOO pas një kohe të shkurtër.

 • Pastaj me qira prej 300 përdoruesit (Referrals) - Kosto: $ 60.
  (Sigurisht, ju nuk duhet të fillojnë me 300 përdorues të marra me qira (Referrals). Ka edhe paketa më të vogla.)
Investimi total në shembullin tonë: $ 99 (rreth 75 euro)

Çfarë mund të fitoni?

Të ardhurat fillestare në modelin tonë nuk është shumë e lartë. Këto të ardhura që ju jeni duke investuar në çdo 3 ditë në marrë me qera e përdoruesve shtesë. Numri i përdoruesve që shohin në reklamat për ju, po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe rrit të ardhurat tuaja në përputhje me rrethanat. Ju bëni këtë deri sa të keni arritur numrin maksimal të përdoruesve rentable (3000 në Premium+).


Me pak minutash e përpjekjeve në ditë dhe $ 99 një-kohë, ju mund të ndërtojë një të ardhura shtesë prej disa qindra dollarë në muaj në vetëm disa javë. Paratë mund të paguhen direkt në PayPal ose Payza në çdo kohë!

Më vonë, ju gjithashtu mund të përmirësuar në llogarinë VIP. Kjo kushton $ 99 për muaj me një maksimum prej 5000 përdoruesit (Referrals) dhe 500 përdorues (Referrals) që ju mund të marrësh me qira çdo 3 ditë.

Rekomandoni OJOOO, është e vlefshme!

Ju jeni gjithmonë të përfshirë, kur një përdorues i cili ka qenë i rekomanduar nga ju, paguar upgrade tij mujore!

A jeni, për shembull. Anëtar Premium+, ju do të merrni $ 20 në muaj për të rekomandimit të një anëtari tjetër Premium+.

Çfarë ju mund të fitojnë për një rekomandim, ju mund të shihni këtu: http://wad.ojooo.com/premium_bc.php

Dhe për t'ju ndihmuar të bëni atë aq e lehtë të jetë e mundur, ne ju japin me këtë web faqe me lidhjen tuaj rekomandim të OJOOO pa pagesë.
Pra, ju nuk shpjegojnë asgjë. Për një rekomandim, ju lehtë mund të kalojë në adresën e faqes personalizuar tuaj web.


Në faqen tjetër ju do të gjeni një të detajuar hap pas hapi instruksionet se si të - të librit upgrade tuaj për Premium+ (Premium plus), përdoruesit qira dhe për të menaxhuar zyrën tuaj mbrapa!
 

Faqja e internetit për FALAS !

Ne ju japim këtë website me lidhjen tuaj rekomandim ( Reflink ) për OJOOO .
Për përdoruesit e rinj, që ju të merrni një bonus!


Lidhjen tuaj referimi në OJOOO :


Adresa juaj e emailit :
Pas verifikimit ju do të merrni adresën e internetit tuaj me e-mail .
Ju gjithashtu merrni gazetën tonë me informacionet e fundit mbi këtë temë .