Ojooo - Watching AD
deutsch
deutsch
english
english
español
español
português
português
français
français
italiano
italiano
nederlands
nederlands
suomalainen
suomalainen
Dansk
Dansk
svensk
svensk
Norsk
Norsk
ελληνικά
ελληνικά
Türk
Türk
русский
русский
Український
Український
Беларускія
Беларускія
čeština
čeština
български
български
polski
polski
hrvatski
hrvatski
magyar
magyar
bosanski
bosanski
român
român
slovenščina
slovenščina
slovenský
slovenský
српски
српски
shqiptar
shqiptar
Việt
Việt
日本人
日本人
भारतीय
भारतीय
ภาษาไทย
ภาษาไทย
中国的
中国的
A jeni i interesuar seriozisht në të ardhura shtesë në internet?
Ose ju punoni për paratë tuaja ...
ose
Lini një punë pak të holla shumë fitimprurës për ju!
Regjistrohu tani për OJOOO falas!
Në OJOOO.COM ju shihni një forum për këtë paguar për të klikoni program me komente dhe testet. Tutorial ynë për OJOOO Watching Ads ne ju tregojnë në këtë hap të detajuar guide pas hapi se si ju mund të fitojnë të holla në internet me Watching Ads OJOOO dhe të ardhura shtesë mund të ndërtojë.
PowerStrips - shqiptar Book Advertising in shqiptar
Cannabis Eco System in shqiptar
Cannabis Eco System in shqiptar
More and more people in shqiptar using this platform
Geld verdienen mit KI-Trading
shqiptar - Download the wallet from Google Play or the App Store
Download the wallet from Google Play or the App Store
shqiptar - BitCoin
Pasqyrë
Si punon kjo
Hap pas hapi instruksionet

Hap pas hapi instruksionet

Ne ju tregojnë hap pas hapi se si ju mund të fitojnë disa qindra dollarë në muaj me OJOOO . Të gjitha që ju duhet është disa minuta në ditë .

Pa regjistrimi .

Së pari , ju duhet të regjistroheni për OJOOO .

Regjistrohu tani për OJOOO falas!

Ju mund të plotësoni të dhënat tuaja personale në formularin e regjistrimit . Specifikoni një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim për llogarinë tuaj . Për pagesa të qetë , është e rëndësishme që të plotësoni të gjitha fushat dhe të japin informacion të saktë .


Pas plotësimin e formularit, një kod verifikimi është dërguar në adresën e specifikuar email .


Në këtë mesazh e-mail që ju do të nxitet për të aktivizuar llogarinë tuaj . Kodi i verifikimit duhet të futet në një vend të paracaktuar .


Sign in OJOOO .

Përdorni lidhjen e mëposhtme për të identifikohesh për të OJOOO :

http://wad.ojooo.com


Pastaj klikoni në : [Login]


Fusni emrin e përdoruesit [Username] dhe Password [Current Password] .


Tani ju jeni në zyrën tuaj Back . Zyra mbrapa është pika e fillimit të punësimit dhe të menaxhuar përdoruesit (Referrals) . Këtu ju mund të përmirësuar llogarinë tuaj , të kërkojë pagesa e tua dhe shumë më tepër . Funksionet më të rëndësishme janë shpjeguar parë .


Në zyrën e pasme ju do të shihni bilanceve të llogarive të ndryshme [Available Funds] .

[Current Balance] Të ardhurat tuaja nga klikimeve tuaj dhe klikimeve e përdoruesve me qira (Referrals)
[Advertiser Balance] Llogaria Cash në rast se ju doni të kthehet vetë reklamat tuaja në OJOOO
[Upgrade and rental balance] Nga kjo bilancit , ju paguani përmirësimet dhe Blloko qira (Referrals)
[Amount Paid] Ajo që është paguar për këtë llogari deri më tani

Rimbushni llogarinë tuaj bilancit

Për një përmirësim dhe për punësimin e përdoruesve shtesë (Referrals) , një bilanc i mjaftueshëm llogari duhet të jetë në dispozicion në llogarinë përkatëse .

Të dy do të debitohet nga llogaria [Upgrade and rental balance] . Kjo llogari ju lejon të ngarkuar ose nëpërmjet PayPal ose Payza apo edhe me kredi tuaj ekzistues [Current Balance] nga [Balance Transfer] .
Kredia nuk është ende në dispozicion , kështu që ne të paguajnë para me anë PayPal ose Payza në llogari .

Për modelin tonë , ju keni nevojë për një investim prej $ 99 ($ 39 për të përmirësuar në Premium+ (Premium plus) dhe 60 dollarë për punësimin e 300 përdoruesit (Referrals)) .

Thjesht klikoni në [Upgrade and rental balance] .

Mos kliko [Advertiser balance] ! Kjo llogari është menduar për pagesën e reklamave në OJOOO . Paratë që ju të transferuar atje , ju nuk mund të librit back!

Zgjidh metodën e dëshiruar e pagesës .


Tani shënoni shumën në dollarë që ju doni të transferimit .


Pas përfundimit të transaksionit , bilanci i llogarisë i [Upgrade and rental balance] është tani $ 99. Kështu që ne tani mund të shkojnë në dyqane .

Upgrade për të Premium+ (Premium plus)

Tani të bëjë upgrade në Premium+ (Premium plus) . Nga bilancit të llogarisë [Upgrade and rental balance] 39 $ do të akuzohet për të.

Kliko në [Buy upgrade] në shiritin e majtë menu .

Siç do të shihni , ka disa përmirësimet në dispozicion . Ju gjithashtu mund të librit përmirësimet për një periudhë prej 12 muajsh .

Zgjidhni Premium+ (Premium plus) dhe pastaj klikoni në Blej [Buy] .


Urime. Ju jeni tani Premium+ (Premium plus) anëtar .

Afati i upgrade është pikërisht 30 ditë (me përjashtim të përmirësimet në një 12 - mujore) . Nëse ju nuk do të kandidojë për një përmirësim të ri brenda kësaj periudhe , ata që e keni marrë me qira përdoruesit (Referrals) do të fshihen nga llogaria juaj !
Ju lutemi rezervoni një përmirësim të ri në të mirë disa ditë para skadimit të upgrade aktuale ! Përmirësimi i tanishëm do të zgjatet me 30 ditë dhe asgjë nuk është e humbur .


Në llogaria juaj [Upgrade and rental balance] tani janë edhe 60 $ Me këto para , ne qera direkt nga OJOOO 300 përdoruesit (Referrals) .

Marrja me qira e përdoruesve (Referrals)

Ju mund të fitojnë me OJOOO e mirë në qoftë se ju merrni me qira më shumë përdorues (Referrals) . Sa më shumë që keni marrë me qira , e më të lartë të ardhurat tuaja .
Në Premium+ (Premium plus) ju mund të marr me qira çdo tre ditë deri në 300 përdoruesit (Referrals) (një maksimum prej 3000) .
Përdoruesit (Referrals) janë në dispozicion secila për 30 ditë .
Në modelin tonë , ne fillojmë me punësimin e 300 përdoruesit (Referrals) .
Kliko në [Purchase Referrals] në shiritin e majtë menu .


Për të marrë me qera disa paketa janë në dispozicion . Zgjidhni paketën e duhur dhe të konfirmuar blerjen tuaj në faqen tjetër .


Urime. Në llogarinë tuaj ju tani keni tashmë 300 përdorues (Referrals) të cilët shohin reklamat për ju .
Të ardhurat e fituara nga përdoruesit (Referrals) janë të shfaqet çdo ditë në bilancin e llogarisë [Current Balance] .

Tani ju merrni me qira çdo 3 ditë më shumë përdorues (Referrals) . Vetëm të përdorni të ardhurat nga secili prej tre ditëve të mëparshme . Për ta bërë këtë , të transferojë të ardhurat tuaja me anë të [Balance Transfer] nga llogaria [Current Balance] në llogarinë e [Upgrade and rental balance] (shih " Llogari Ngarkimi ") . Ju bëni këtë deri sa të keni arritur numrin maksimal të 3000 përdoruesit (Referrals) .

Nga kjo pikë ju mund të paguajnë nga fitimet tuaja për të PayPal ose Payza llogarinë tuaj . Për të arritur 3000 përdoruesit (Referrals) në të vërtetë nuk është e detyrueshme . Ju mund të paguani me para nga llogaria juaj [Current Balance] në çdo kohë .

Këtu ju mund të shihni në detaje se si funksionon :Pastaj ju mund të hiqni ardhurat e parë pas vetëm 10 javësh . Nëse ju jeni përmirësimin pastaj në një llogari VIP me 5000 përdoruesit (Referrals) , ju mund të rrisë të ardhurat tuaja në mënyrë të konsiderueshme përsëri .
Ju mund të arrijnë 3000 përdoruesit (Referrals) në një muaj nga libri çdo 3 ditë 300 përdorues (Referrals) .

Statistikat e përdoruesit tuaj me qera (Referrals) përditësohet një herë në ditë . Qira përdoruesit e vona të reja (Referrals) dhe statistikat do të përditësohet herët në mëngjes , ende nuk mbulohen të gjitha klikimeve të re Përdorues tuaj (Referrals) .
Që nga ajo nuk ka të bëjë me makina , jo të gjithë përdoruesit me qera (Referrals) janë aktive . Nga një anëtar Premium+ (Premium plus) përdoruesit jo- aktivë (Referrals) janë zëvendësuar automatikisht me OJOOO pas 3 ditësh .

Ju merrni të ardhurat e përditshme të përdoruesit (Referrals) vetëm nëse edhe ju shikuar në ditën e vetë të paktën 4 reklama !Shiko të përditshme të paktën 4 reklama .

Për të fituar nga përdoruesit e juaj të marra me qira (Referrals) , ju keni për të parë të paktën 4 reklama në ditë . Zgjidhni nga menuja [EARN WATCHING ADS] dhe pastaj kliko [PAID TO CLICK ADS] .


Pastaj ju mund të shihni se çfarë reklama ju mund të shikoni ."


Ka reklama me një gjatësi prej 3 , 30 dhe 60 sekonda . Pas bërë zgjedhjen tuaj atëherë ajo thotë : [Click on the yellow shape to view the advertisement] . Diku në kutinë që ju mund të shihni një simbol të verdhë (një trekëndësh , katror , yll apo të rrethit) , ju duhet të klikoni për të filluar reklamat .


Konkursi do të shfaqet në një dritare të re . Në krye të dritares ju do të shihni kohën sa kohë që ju ende duhet të shikoni në reklamat , deri sa tëklikoni konfirmohet .


Click konfirmohet pas kohe dhe ju mund të kthehet dritare të ngushtë [Close window] .Siç shihet , të marrë një vështrim tani të paktën 4 reklama në ditë . Ajo merr vetëm disa minuta . Kjo është e gjitha që ju duhet të bëni për të fituar disa qindra dollarë në muaj .
Kush nuk merr pjesë këtu , kjo është faji juaj !


Paratë e paguara jashtë në PayPal ose Payza

Pagim është shumë e lehtë . Nga llogaria [Current Balance] Ju mund të tërheqin para në PayPal ose Payza .
Klikoni në menynë në të majtë të lartë [Cash out funds] , shënoni shumën dhe zgjidhni PayPal ose Payza . Kjo është e gjitha .

Rekomandoni OJOOO dhe të fituar para shtesë

Çdo përdorues merr një lidhje referimi , me të cilën ai mund të ftojë njerëzit e tjerë për të OJOOO .
Sa herë që ftohen përdoruesit (Referrals) të kryejë një përmirësim ,referrer merr një bonus .

Shembull : Premium+ (Premium plus) anëtarët marrin 20 $ në muaj për rekomandimin e një tjetër Premium+ (Premium plus) anëtar .

Sa mund të fitoni nga referime , shikoni këtu : http://wad.ojooo.com/premium_bc.php

Lidhje tuaj referimi [Reflink] si dhe lidhje të mëtejshme dhe parulla mund të gjenden në menynë në kuadër të zërit [Referral Tools] .


... dhe më të mirë për të kaluar :

Ne ju japim këtë faqe me lidhjen tuaj rekomandim (Reflink) për OJOOO !

Thjesht shkruani lidhjen tuaj referimi [Reflink] dhe adresën tuaj e-mail në formularin në krye të drejtë . Përmes e-mail që ju do të merrni adresën tuaj të kësaj faqe interneti në formën :

http://www.watching-ads.com?partner=XXXXXXX

Kjo ju lejon të ftoni miqtë, të njohurit dhe kontakte të OJOOO - nga Facebook dhe rrjeteve të tjera apo çfarëdo. Më thjesht , nuk mund të jetë për të fituar para .

Është e vlefshme !

Ne ju dëshirojmë shumë fun duke e bërë para me OJOOO !
 

Faqja e internetit për FALAS !

Ne ju japim këtë website me lidhjen tuaj rekomandim ( Reflink ) për OJOOO .
Për përdoruesit e rinj, që ju të merrni një bonus!


Lidhjen tuaj referimi në OJOOO :


Adresa juaj e emailit :
Pas verifikimit ju do të merrni adresën e internetit tuaj me e-mail .
Ju gjithashtu merrni gazetën tonë me informacionet e fundit mbi këtë temë .